Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan inom

jag gör en resa

i mitt inre

en resa

långt bort

jag reser

över berg

över dalar

över grönskande fält

över land och hav

över jorden

ut i stjärngalaxen

ända in i universums mitt

in i ljuset kärleken visdomen

jag tar med mig detta ljus hem

som fyller mig

med helande ljus och kärlek

jag känner värmen i min kropp

jag känner ljuset 

jag känner hur min kropp helas

jag känner mig lugn och trygg

och älskad så älskad

i detta ögonblick blir jag hel

upplyst

fylld av kärlek

och allt förvandlas

jag växer inom

allt är 

det

det är underbart

vackert

och jag flyger

svävar ovan

fylld av kärlek

älskar

tror

vet

livet är det jag tror

och det jag tror

det är vackert

och helt underbart




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-02 00:43



Bookmark and Share


    lory
det bästa resan är resan inåt...
2012-02-02

    Birgersdotter VIP
Vackert och innerligt ..som dina alltid är
2012-02-02

  Hanna Mari Wallin
Underbart att kunna känna så...

vackert.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP