Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens magi II

 

Jag går i vita skor

med glitter

i natten under stjärnorna

på dagen i solens sken

jag bär vita vingar

jag bär klänning i vitt

med pärlbroderier i silver

jag svävar i guldskimmer

dansar i dina längtansfyllda ord

jag håller din hand ömt

när ingen annan ser

jag älskar i hjärta och själ

och mina ögon lyser stjärnklart

jag är i ljus och kärlek

förenad med universum

beskyddad av kärlekens ljus

varm i den kalla frostnatten

jag sänder dig min kärlek

i formen av glittrande ord

känn i hjärtat 

du helas av mina tankar

du helas av mina ord

jag blåser liv i din ande

jag omger dig med ljus och kärlek

i varma kramar

i evig tid

så länge du önskar

så länge du vet

att mina ord är magi

magi min vän

ja det är kärlekens magi

 

 

 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-02 18:23



Bookmark and Share


    lory
en ängel som du...vackert
2012-02-02

  Anya VIP
Vackert så det förslår. mycket bra!
2012-02-02

    Birgersdotter VIP
Ja verkligen Magi!
2012-02-02

    Ken Cassel
Instämmer med Courtly Love!
Mycket vackert!
:)
2012-02-02

    Shush
Väldigt vackert.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP