Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eggar

ta mig 

med ditt pekfinger

runt min hårlock

läppar av begär

lust i gröna djupa

djupt underbar

kanske som galaxen

lek med din tunga

andhämtning

eggar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-03 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm.... :)
2012-02-07

  om en Siri
sensuellt
2012-02-06

    ej medlem längre
En bild stor av just det där underbara .
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP