Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i minglet

att sitta
lyssna
stirra
äta
sig mätt

saker som sägs
som tolkas
förstås
över huvudet

utan att själv förstå
- helvete, det måste vara helvetet

att leva
känna
livnära
sväva

utan att tänka
- livet, det måste vara livet

sedan säger morsan, vem fan har sagt att livet ska vara smärtfritt

så nu vet jag varken ut eller in

om det jag trodde var helvetet är livet är då livet helvetet??

tell me plz..




Fri vers av lilla t
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t