Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMITATÖR

så lätt det är att bli

en imitatör

att göra allt det där

man ser att andra gör

ett mönster kopieras

som ett utanpåverk

man kan ta av och på det

ungefär som en särk

är hjärtat inte med

så saknar allting innehåll

du blir ett simpelt eko

och du spelar blott en roll

 

 

så lätt det är att bli

en plagiatör

en cool exteriör

men inget innanför

ett inövat beteende

gestaltas av en pose

och mallen är det enkelt

att beställa från borås

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 14:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet, applåd !
2012-02-04

  Mats Henricson
Ganska påvert, om man säger,och trist är det med....
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP