Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du andas

När du andas kärlek i mina lungor

fyller du mig med liv

 

när du yppar ord av kärlek

hittar de sitt hem i mitt hjärta

 

när du smeker min hud med dina magiska fingrar

tänder du elden i mitt hjärta

väcker du allt som sovit

 

när du andas och kysser mina läppar 

vaknar min själ ur sin magiska sömn

 

vaknar hon som är jag

hon som älskar som en ängel

av sagolik magi

 

hon som helar världar 

i sina tankars kärleks magi




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-05 10:31



Bookmark and Share


    lory
helt underbart
2012-02-08

    ej medlem längre
Sagolika är dina ord.
2012-02-05

  Anoo Niskanen VIP
Underbar!
2012-02-05

    Ken Cassel
:)
2012-02-05

  Johan Bergstjärna
Härligt Nina!
2012-02-05

    Birgersdotter VIP
Väldigt vacker..tycker mycket om
2012-02-05

  Anya VIP
Vackert med ditt signum. Böljande rytm och sensuellt.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP