Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar i tystnad

Jag talar i tystnad inom

jag viskar i djupet i ord

jag talar naket till träden

jag talar fruset till snön

jag talar till snöandar

jag talar i snöfebrigt gnistrande landskap

jag talar djupt till vargen

jag talar högt till bergen

jag viskar dolda ord i vinden

jag viskar i tystnaden

jag viskar dig solens och kärlekens ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-05 12:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du talar viskningarnas och känslornas språk
2012-02-05

    ej medlem längre
Hur du än talar blir dina texter vackra.
2012-02-05

  yoakimu
vackert!
2012-02-05

  Rise Little One
multi-språkkunnig är du Nina
2012-02-05

  Kungsfågeln
Vackert - ibland en konst att tala så den andre förstår
2012-02-05

  Anya VIP
Fint, fortsätt viska.
2012-02-05

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP