" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




HEMMADÖVBLIND

hör du inte själv

hur illa det låter

när skam går på torra land

och gråterskorna gråter?

ser du inte själv

hur illa det rimmar

när ingen reagerar

fast du stojar och stimmar?

blockerad, frustrerad

totalt nonchalerad

distinkta känslor av att

vara alienerad

du klöser på portarna

men de förblir stängda

du biter som råttor

när de känner sig trängda

känner du att du

de facto blivit maktlös?

tänk att opponenten är

så hjärtlös och så taktlös!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-05 13:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt skrivet dina ord berör
2012-02-05

  mare VIP
Väl formulerad
2012-02-05

  Michaela Dutius
En stark text att beröras av
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP