Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGSAMT FARVÄL

ett långsamt

förvånansvärt mjukt farväl

till sådant

som fyllde min unga själ

det märkliga är

fastän åren går

blir jag aldrig äldre

än sjutton år

 

 

ett långsamt

och emotionellt adjö

till det vi

växt upp med och sen såg dö

atomålderns

rymdålderns

barn som har

en hel massa

kampglada minnen kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON      5/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 21:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vi bär alla minnen med oss
både fina och det vi helst
vill glömma, bra skrivet
2012-02-09

  mare VIP
Vi bär alla olika minnen, genom livet..härligt att du fortfarande känner dig ung ;)
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP