"Going 'round in a circle line, trying to find a way out" (999)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Going 'round in a circle line, trying to find a way out" (999)




SLUTEN KRETS

 

om antikonsten upphöjs till konst

blir cirkeln så bryt dig ut ur uppbond

och allt förfelar sitt syfte

om nonkonformt blir uniformt

så blir det burfågel

av fågeln som lyfte

rotten

och ut ur alla

utbrytargrupper

nu mullrar det av utbrotten

när gamla kuppledare

avsätts av kupper

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP