Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver guld

silver guld

ängel vind far

in in in

öppna

i mjuka vackra tårar

rena hjärtat

hela guld

silver guld

ängel vindar

öppna inre världar

förevigt evigt evig

evighet

silver guld tala

ängel sväva 

kärleken faller

sakta nu

nerför min kind

de vet de vet

jag älskar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-06 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Do you know why angels fly?

They take themselves easy!

:)
2012-02-07

  M.A.J.R
Så kreativt och vackert skrivet
lite jobbigt att se guld färgen
men det spelar ingen roll applåd
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP