Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serenity

In hidden places of our souls
we may find
beauty and serenity




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-07 12:56



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Thanx!
Jo då, musiken är oxo min egen :)
Det känns underbart att veva ihop bilder, ordet och music!
2012-02-07

  Almagrundet
En snygg helhet uppbyggd på text, bild och musik. Musiken (egenkomponerad?) och bilden skapar en egen suggestiv värld att sjunka in i. Gillas!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP