Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDSÄNGEL...

 

 

             ~~*~~

 

 

En Ängel följer mig stilla

vart steg jag på jorden går

kanske är hon bara en villa

men jag anar hennes spår

 

När jag vacklar och faller

så finns hon alltid där

hon går genom dörrar

o galler

Jag håller henne kär...

 

När jag är ensam frusen

och natten är mörk och sträng

är det hon som tänder ljusen

sitter vid min säng

 

Hos henne får jag vila

med vingarna runt min kropp

allt medan timmarna ila

ger hon mig tröst och hopp

 

Kanske är jag ensam på jorden

men en Ängel har jag till vän

nu försöker jag finna orden

för att be henne komma igen...!

 

 

 

                 ~~*~~

 

 

 

 

© Bo Himmelsbåge

 

 

Musik: "Angels of the Heart" ur Änglarum.

Bild: " Skyddsänglar" googles.

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 3107 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-02-07 13:11



Bookmark and Share


  aol
ja änglar finns fast dom inte syns, underbart skaldat från hjärtat här, underbar musik dessutom, bokmärke
denna så berörande dikt,
2013-10-16

  Maria T
Lovsång till skydsängeln
Vacker bild
2013-08-24

    sunnanvind
Underbar läsning!!! Sparas och stort tack!
2013-08-14

  Connie
Underbart skrivet! Jag tror alla har en skyddsängel!
2013-07-13

  Chorin Raphael
Vad fint. En skyddsängel ger ovillkorlig kärlek, wow. Fin text som påminnelse om, att vi alla har än vän, om vi vågar och vill se den...
2013-06-19

  Chawa VIP
Mycket vacker! Så fint att se sin skyddsängel som vän...
2013-05-22

    Lindrigiord
Underbart! Vackert!
2013-03-30

  Nina.H
Vilken underbar skyddsängel!!

2013-03-21

  Siggesdotter
Det var mycket finstämt, skrivet med stor ömhet och känsla. Tack!
2012-06-17

  Rise Little One
"Hos henne får jag vila

med vingarna runt min kropp

och allt medan timmarna ila

ger hon mig tröst och hopp"

Så fin beskrivning av ett sådant speciellt vänskap
2012-06-03

    ej medlem längre
Jag vet, min vän. Vacker hon är. Din änglavän! <3

Tack för att du delar din visdom.

Soleil
2012-03-16

  M M Mannheim VIP
En av de vackrasteoch finaste ängladikter jag läst. Vilket flyt!
2012-03-13

  Linda CH VIP
Underbart innehåll fullt av förtröstan! Rytmiskt vackert.
2012-02-27

  alvan
Även denna så vacker... Du skriver så fint!
2012-02-27

    lory
rimm och underbara ord,metaforer,för henne..un angelo......mmmmm
2012-02-15

  mare VIP
Mycket fin dikt
2012-02-14

    ej medlem längre
Så vackra ord du ger oss.
2012-02-08

  Pirjo VIP
fint..
2012-02-07

  ERD-man-SKY VIP
Änglar är alltid underbara ( och behövs)!
2012-02-07

  Johan Bergstjärna VIP
Bra, vackert!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge