Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens liv :)

Har vi ngt mer än nuet,
mera än det sista ögonblick
varje morgon och kväll
dag efter dag
det oändliga
i tid och rum…
beyond the edge of all memories
of us…




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-07 22:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ krma
2012-05-14

  Bo Himmelsbåge
ja, det är sant...! vi har egentligen bara nuet... just nu...! och just nu tycker jag om din dikt... den är tänkvärd och sann...! må himlens änglar beskydda dig...

Kram Bosse
2012-02-12

  ERD-man-SKY VIP
...but,
Angels among us take you always to Heaven, my friends ..:)
2012-02-07

  ERD-man-SKY VIP
Ye, Sometimes, there is only hope…
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP