Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra




Transformerande ord

 

ord

ord

mystiska

magiska

ord

underbara

varma

ord

sensuella

bedårande

ord

lyckobringande

fantasifulla

ord

skimrande

kittlande

ord

gudomliga

visa

ord

kärleksfyllda

transformerande

ord

ord

 ord

helande

ord

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-08 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord helar och kan befria...
2012-02-08

    ej medlem längre
ja betydelsefulla o berörande ord....
2012-02-08

    lory
ord med mycket makt
2012-02-08

    Ken Cassel
ord som gör en glad...
:)
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP