Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTNÄRLIG FRIHET

 

konstnärlig frihet

är en säkerhetsventil

nu kan du skriva om

att moskwitch är din bil

och om att eartha kitt

var söt och hade stil

allting är tillåtet

och inget är tabu

sätter upp gränser

det gör faktiskt bara du

hon skrev en sång om fisk

han målade en frukt

biscaya är en

intressant och märklig bukt

så kanske någon

spelar in en film om den

man sa att gränsen går

nånstans vid himmelen

 

LARZ GUSTAFSSON 8/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 18:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag tycker också om den konstnärliga
friheten, fint skrivet
2012-02-09

  Catharina Edin VIP
jag gillar också den konstnärliga friheten.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP