Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regna bort

Jag vet att jag är svår att hålla i handen
trots att jag ber så vackert när kvällen blir till natt.
Kanske är detta mitt sista kapitel och kanske är jag rädd.
Kanske ber jag om mer, men ändå vet jag inte om något mer än nu .

Jag springer och är svår att komma nära.
Så där nära så hjärtat hörs,
när kroppar blir till mer än en.
Då när mardrömmar blir till ett nästan vaket tillstånd av sol.

Du vill veta, men jag vill bara skona.
Solen är vacker men den dödar när våren kommer.
Känner du inte hur kylan vill förgöra värmen som är på väg.
Drömmarna förföljer mig när jag vaknar.

Jag har alltid sprungit barfota,
men snön bränner min själ.
Allt kallare än helvetet gör så förbannat ont.
Regna bort, regna bort alla ord...




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 458 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-02-08 21:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar text - mitt i det hårda-som smitts av rädslan
2012-02-19

    abdel-kader
Fantastic!!!
2012-02-12

  issac.a.m
Bokmärker...........
2012-02-10

  Lars Hedlin
Smärta hopp kärlek ja allt.."APPLÅD"
2012-02-10

  loou
Hårt men ändå så vackert
2012-02-09

    lory
underbart ,men såååå smärtsamt..bravo S!
2012-02-09

  Gisela Nordell
*bokmärker*
denna fina berörande poesi
2012-02-09

  Måna N. Berger
Smärta.
2012-02-09

  kerstin skriver VIP
åh, vilken vacker text. jag känner med diktjaget. känner igen.

första raderna är fantasktiska

// Jag vet att jag är svår att hålla i handen
trots att jag ber så vackert när kvällen blir till natt. //
2012-02-08

    Max Poisé
Fantastisk Suzy dikt som jag tar med mig in i natten!
2012-02-08

  Eva Langrath VIP
En text som berör mig med sin skörhet och sin längtan att få tillhöra, vara nära och rädslan som ligger på lur och ständigt knackar på, och då är det lättast att fly.
2012-02-08

  Nina Nightwish VIP
Tunga ord i vacker form.. En uppriktighet. En lavett. Jag är vaken nu
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna