Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans

Ingenstans 

finner jag mig

inte här 

inte där

ingenstans 

just idag

för ibland känns det tomt

som om jag är någon annanstans

ingenstans

finner jag mig

inte här 

inte där

ingenstans 

just idag

ingenstans




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-09 06:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt sant och berörande ..så känns det ibland...
2012-02-09

  Anya VIP
Precis så som det kan kännas. Bra fångade ord.
2012-02-09

  Elwania
tittut ...
några lager av förnekelser på existens så känns set precis så
2012-02-09

  Gisela Nordell
känslan fint beskriven
man känner igen sig
i splittringen
2012-02-09

  Gisela Nordell
känslan fint beskriven
man känner igen sig
i splittringen
2012-02-09

  Magica VIP
Ja det är en sannerligen obehaglig känsla, bra förmedlat!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP