Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns

visst finns änglar

ja visst finns de

man måste bara öppna sitt hjärta

med kärlek

och i tanken

känna med kroppen

höra med öronen

och verkligen se dem

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-10 06:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja visst är det så--
2012-02-10

    ej medlem längre
Strålande som
Nina finom!
2012-02-10

  Hanna Mari Wallin
ja det finns...man behöver våga öppna sina sinnen och sitt hjärta för att kunna uppleva detta


älskar ditt sätt att skriva, alltid så varmt och hoppfull
(en ängel som skriver till oss)
2012-02-10

    ej medlem längre
håller fullständigt med!
2012-02-10

  Lars Hedlin
JA de finns......
2012-02-10

    Rolf Zandén
Visst finns väl änglarna i alla fall när man vill det och då är
dom väl sköna
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP