Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NI ÄR ALLTID VÅREN

när hon breder ut sig

över markerna

när hon spricker ut i

alla parkerna

saknaden är svårast

att hantera då

då är längtan tuffare

att tänka på

när ni sveper fram som

vackra förebud

smyckade med skönhet av

vår ende Gud

allt tas i besittning och

blir underbart

när ni sprider gryningsskimmer

rosenklart

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 15:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2012-02-13

  kerstin skriver VIP
vackert om vårlängtan!
2012-02-11

  Tini Tut
Vackert Larz, och nu längtar jag efter våren ännu mer.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP