Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du

ljuslågan flämtar vackert.

hon väntar kanske.

på att du ska komma.

ja. jag tror hon väntar på kärlek.

och kärlek. det är du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-10 22:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
He He
:)
2012-02-11

    ej medlem längre
Harrlitt Ninomskt! :)
2012-02-10

  Hanna Mari Wallin
Ljuslågan flämtar vackert...vilken inledning av din vackra text...

applåder!
2012-02-10

    Birgersdotter VIP
Ja jag väntar hihi
2012-02-10

    Birgersdotter VIP
Hi hi...
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP