Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninerna III

De vita kaninerna

hoppar skuttigt i snön

hit och dit skuttar de

uppnosigt

de letar

de söker 

de finner

något spännande

under snön

kaninerna fnissar och gosar med nosar

så mjukt

ja med varma nosar 

viskar de bus i öron

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-10 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mysiga kaniner
2012-02-10

  Hanna Mari Wallin
underbar text, där man ser dessa söta djur framför sig
blir varm inombords...
2012-02-10

    Birgersdotter VIP
Mysigt sött
2012-02-10

    ej medlem längre
Gullig text!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP