Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROR ILAND

vad jag ror iland med

är inte upp till dig

vad jag ror iland med

är mellan Gud och mig

ändamålet helgar

väl medlen någon gång

när du bränns på bål

sjunger jag en segersång

tjöjer det som töjas kan

men hur långt kan man gå?

frågan är väl fel ställd

vad är det man vill nå?

inget är beständigt

på förgängelsens planet

inget är oändligt

förutom evighet

paulus skrev till titus

om fostran genom nåd

häxor hetsar pressen

till medieuppbåd

rudolf hess blev mördad

och meinhof likaså

men nu är det lördag

i staden si-&-så

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 11:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Imponerad av din enorma förmåga att få till bra rim. Det är inte lätt.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP