Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTEN

katten är ute ur hatten

han går i leggiongs

katten är ute ur hatten

hon ÄR i parties torsdagskvällar

vem av oss håller i ratten?

vem tar kommandot?

katten är ute ur hatten

och klöser vilt mot alla smällar

 

 

svart katt släpps ut ur en svart hatt

i svarta nätter

vild går till ytterligheter

tur och retur

katten är ute ur hatten

och vädrar vittring

sötskarpa doftspår i natten

så frän och så sur

 

 

katten är ute ur hatten

han kissar som flickor

katten är ute ur hatten

hon vill bli bossad runt och smiskad

vem vågar lite för mycket

och vem blir stämplad?

katten är ute ur hatten

är redo att bli flådd och piskad

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-12 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP