Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och snöänglar



Det var stilla i botten av ravinen
bäcken hördes porla under det tunna istäcket.

Snön föll stilla

tätt

stora tussar singlade sakta mot marken.


Vi såg uppåt mot väggarna av sten som omgav oss,
såg träden stå och balansera på kanten mot ravinen.

På håll hörde vi vattenfallet släppa vattenmassorna
vidare ned i bäcken.

Det var en mäktig känsla att gå där ingen gått före oss,
att lämna spår i den djupa snön.

Romantiskt, varmt i hjärtat
när vi ideligen stannade till för att kyssa varandra.

"vi är Grådvärgar" sa du och log mot mig.

En solstråle letade sig ned mot oss
in i våra hjärtan
värmde.

Kärlek




Fri vers av Piraya
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-12 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya