Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns

fågelkvitter

ljus himmel

solvärme

härlig luft

solsmekt hud

vad mer kan man begära

av livet 

när våren känns

just idag

så underbar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-13 17:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ;))
2012-02-13

  Nils Teodor VIP
Vårkänslan är ljuv
Vackra ord
2012-02-13

    ADI Nehlin
mmmm...ljuvligt är det
2012-02-13

    ej medlem längre
Som en liten vårvisa att nynna till...fint!
2012-02-13

    Birgersdotter VIP
Nej inte mycket mer..fint
2012-02-13

    Ken Cassel
:))
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP