Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRARNA

vårarna var längre förr

schlagern annorlunda

jag kan resa dit ibland

utan att ens blunda

boxholmsresa varje påsk

sprittande hormoner

vårarna var bäck och eld

och ett brus av toner

 

 

LARZ GUSTAFSSON     15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 08:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om minnen
och vårarna förr
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP