Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOHNNY ROTTEN URINERADE PÅ SIN LÄRARES GRAV

 

tänk att skriva för döva ögon

och en bortomvänd blick

tänk att mötas av massiv tystnad

kan det vara en kick?

tänk att fylla sin själs kanaler

med programutbud

som är idel repriser, tänk att

vilja vara gud

tänk om fler såg ut som eva rexed

tänk om alla flickor doftade hav

och det brott som jag begått består i

att jag nonchalerat alla krav

tänk om döden hälsar på i morgon

och om världen vore hippiefri

tänk om fler såg ut som eva rexed

tänk så till mig jag då skulle bli

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP