Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handavtryck

Jag ser ditt handavtryck

på mitt fönster

 

det speglar dig

 

det speglar

hur mycket jag älskar dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-15 17:49



Bookmark and Share


    lory
love love love..härligare kan inte bli
2012-02-15

    Ken Cassel
det speglar sig, och inte dig
det speglar
hur mycket som jag älskar dig, hade låtit bättre tycker jag
Men det är jag det
Hi hi

Kramar! :)
2012-02-15

    ej medlem längre
Mmmm...kärleken...
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP