Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig...




Jag smyckar min kammare med rosor
de blomster jag fick av dig
dofter ur kärlekens sötma
i natten skall omsluta mig

Jag smyckar mitt rum med rosor
på min bädd ett fång av de röda
ty i drömmen blir jag dig nära
då de blommorna brinna och glöda

Bodil Sandberg-05








Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 616 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-24 08:59



Bookmark and Share


  alvan
Vilken fin och varm ton du lyckats med. Jag känner mig alldeles fylld av rosendoft och kärlek!
2006-01-25

  Daniel_78 VIP
traditionell men
vacker o varm
och glädjande
2006-01-24

  Anders P VIP
vackert och rytmiskt som oftast från din penna. Om jag ska vara petig tycker jag att ordet "kammare" i första raden stör rytmen som i övrigt flyter fint.
2006-01-24

  Ola Rydberg
härlig kärleks dikt
2006-01-24

  prinscess VIP
jättevacker kärleksbevisning till en vän
2006-01-24

  Teresia Ridell
Mycket kärleksfullt vackert !
Får mig att tänka på Bon Jovis låt " Beds of roses".
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg