Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iallafall punk

Jag borde vara rock´n roll  eller iallafall punk.
Jag kan inte längre svara för regnet jag faller.
Kanske är det för att jag vet... men helst skulle slippa.

Minns inte längre om det snöade tussar i mina ögonfransar,
eller om det var regnbågen som välvde sig så vackert den dagen.
Jag minns så lite nu för tiden
och det sticker likt myggor en sensommarnatt.

Vem var vi då var, för vi var väl någonstans en och densamma.
Eller var allt bara ord, vilka som helst.
Åren har på något vis gått vidare men på vägen fastnade jag.
Mitt i något som kanske aldrig var.

Jag som borde vara, iallafall punk, med stålhättor och rufsigt hår
blev något alldeles för mjukt för mig att ens klara av.
Jag skrämmer ingen längre och min gestalt försvinner i vintersolen.
Tillsammans med snön och kylan blir vi det du och jag, en gång kanske var.

Det är svårt att regna när kylan är här.
Allt blir liksom is och gör så förbannat ont.
Jag som borde vara rock ´n roll eller iallafall punk.
Jag som borde vara en del av det vi en gång var.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 355 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-15 23:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Gillar denna :)
2012-02-19

  Lars Hedlin
yes gilar denna mycket! "Applåd"
2012-02-17

    lory
magisk text alla suzy..bravo
2012-02-16

  stenen/ Yv Ericsson
ahh! en suverän låttext! känner igen, borde va punk
2012-02-16

  Johan Bergstjärna
Du är min vackra rocknroll- och punkdrottning, jag vill kyssa dej!
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna