Diskretion hederssak...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskretion hederssak...




TORSDAGSROS

söders drottning

sköna torsdagsros

flickan som jag

ville somna hos

inga hinder

 i min fantasi

inget binder

drömmen svävar fri

 

 

vi vet något

andra inte vet

det du drömt

förblir vår hemlighet

vi kan blinka

skälmskt i samförstånd

jag blir ditt

utopias vagabond

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 05:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Drömma får man göra
det är tillåtet, det kan
ingen förbjuda
2012-02-16

    sajo
"vi vet något

andra inte vet

det du drömt

förblir vår hemlighet"


Torsdagsros många drömmar att läsa om. Jag drömmer om sommaren. Men din text är så härlig att läsa.
2012-02-16

  mare VIP
Drömma är tillåtet, sväva högt och lätt, fin titel
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP