Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oublier

 

Glömma
jag vill glömma
allt du är
allt du sa
allt du gjorde
när du gjorde det
för att såra mig
för att såra mig
jag vill glömma
bara
glömma det

 

Glömma

jag vill glömma

allt du är

allt du sa

allt du gjorde

när du gjorde det

för att såra mig

för att såra mig

jag vill glömma

bara

Glömma

 

 

Oublier
 

Je veux oublier
tout ce que vous êtes
tout ce que vous avez dit
tout ce que vous ne
quand vous l'avez
me faire du mal
me faire du mal
Je veux oublier
seulement
l'oublier

Oublier




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-16 19:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslosam
2012-02-17

    Birgersdotter VIP
Glöm och gå vidare...inte alltid lätt..men rätt
2012-02-16

  Bibbi VIP
Viktigt och bäst för en själv...
2012-02-16

  Rise Little One
Mon mot préféré en français - Oublier :)
bokmärker denna.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP