Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



vous
mon star








vous
mon star







dans le ciel noir



déclencher le saut



réveiller
l'amour



lumière

lumière

 

fall

 

du

min stjärna

fall

 

fall 

på nattsvart himmel

 

tänd hopp

 

väck

kärlek

 

med ljus

 

med ljus




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-16 17:08



Bookmark and Share


    lory
njutbart som små goda praliner för själen...hihi
2012-02-16

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig...
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP