Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forgive

 

Förlåta
jag vill förlåta
allt som du är
allt du sa
allt som du gjorde
när du gjorde det
för att såra mig
för att såra mig
jag vill förlåta
bara
förlåta
så att jag kan älska 
ännu en dag
 

 

Förlåta
jag vill förlåta
allt som du är
allt du sa
allt som du gjorde
när du gjorde det
för att såra mig
för att såra mig
jag vill förlåta
bara
förlåta
så att jag kan älska 
ännu en dag

Forgive

I want to forgive

everything that you are

everything you said

everything that you did

when you did it

to hurt me

to hurt me

I want to forgive

only

forgive

so that I can love

yet another day



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-17 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet....känsla och närvaro
2012-02-17

  Anya VIP
Berörande! Att förlåta är stort men svårt.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP