Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt ?

Konstigt

att jag skriver som bäst 

när smärtan är som störst

kanske är det så

för att jaget flyr min kropp

och min själ

är närvarande ?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-17 20:09



Bookmark and Share


    lory
katharsis..
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
Ja så är det nog..men jag älskar det du skriver..jämt...gillar denna mycket
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP