Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljus

Du ser

du ger

du ger mig så mycket mer

ja

du ger av ditt hjärta

till mitt

och jag ger detsamma

till ditt

vi delar med oss

av varandra

till varandra

och alla andra

vi helar

när vi delar

tillsammans

du och jag

vi helar varandra

i ljus

i kärlek

i kärlek




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-19 10:21



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
text som berör, som ger värme, frid.
2012-02-19

  Michaela Dutius
Ljus och livgivande text
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP