Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckenspråk

"jag kan två ord
på teckenspråk
det första är
okontrollerbar
och görs med två
viftande armar
i luften
jag kan inte riktigt
beskriva gesten
med ord
det andra är
dödsångest
vilket i sin tur gestaltas
med pekfingret pekandes
mot mitten av hjässan
rakt ner genom kroppen"

detta är det sista
jag berättar för dig
när jag vet
att vi ses
för sista gången

sätter man ihop de två
bildas
okontrollerbar dödsångest och
det är ungefär
exakt vad jag känner
när jag
ser dig




Fri vers av IamCharlie
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-18 21:24



Bookmark and Share


    Livsrymling
powpowpeow!

så snyggt att jag blir lite andlös.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

IamCharlie
IamCharlie