Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄSER IN SOMMAREN

jag läser in

hela sommaren i den du är

det kanske låter romantiskt

men jag är så där

jag läser samtal vid havet

dikt och sinnlighet

långt bort från min

och de trångsyntas

fientlighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-19 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP