Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar igenom

Så många regn jag har dansat igenom,
plockat droppar och lagt i min ficka.
Sparat för att om kvällarna kunna skriva kärlek
på mina fönster.
Alla brev till dig på andra sidan det blå berget.

Alla skrivna papper blev en flammande låga
då jag insåg att allt har ett slut.
Vart tog tonerna i min röst vägen.
vart tog du vägen, du som skrev sångerna.
Du som bär havet i din blick.

När nästa regn kommer så ge mina bokstäver.
Ge vidare till någon som får dig att le, så som jag alltid har gjort för din kärlek till mig.
Spara inga droppar utan skrik ut din kärlek högt med tonerna från min döda röst. Gå ut ch dansa en vacker regnbåge och låt imman lätta.
Dansa dig igenom hjärtat men andas ibland på breven jag skrev,
i imman till dig.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 828 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2012-02-21 19:51



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Fastnade redan vid början
Dessutom håller tråden
igenom, vilket jag tycker
är bra
2012-04-25

  Fru Intighet
Åh, så fint.

"Alla skrivna papper blev en flammande låga
då jag insåg att allt har ett slut."
2012-03-26

  Lars Hedlin
Mästerligt skrivet!
2012-03-12

  Linda CH VIP
Tjusigt hantverk!
2012-02-28

  Elaine Hildenborg
Hur fint som helst. Extra många plus för en helt underbar inledning.
2012-02-28

  Lars Hedlin
En värld ett liv....starka toner av det...
2012-02-25

  Eva Langrath VIP
Så dansar jag mig igenom orden fyllda av saknad, kärlek, värme och sorg på en och samma gång.
2012-02-23

  Sunlight
så underbart skrivet..
2012-02-23

    Silverstjärna
Åh.

Vad vackert du skriver!
2012-02-22

  aol
underbart vännen,
2012-02-21

    Birgersdotter VIP
Oj så vacker...berör........
2012-02-21

  issac.a.m
Helt Underbart..
2012-02-21

  gömd
..du som bär havet i din blick..finns sådana vackra ögon vill jag också vara en del av denna vackra dikt
2012-02-21

  Rise Little One
Du skrev alltid vackra ord som berör hjärtat med underbara metaforer.
2012-02-21

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fin. och faan den får mig att sakna kärlek i mitt liv, det är ju bra
2012-02-21

  Peter Stjerngrim VIP
Detta är äkta kärlek!

Vansinnig man som inte gör allt för
att få vara kvar med dig ...

Kram
peter
2012-02-21

  Dandelion
S

mycket vackert
genomlidit
hoppas du blir hel i dej själv
texten e värd å tonsättas
om inte gjorts

kram på dej
G
2012-02-21

    ej medlem längre
Helt underbar!!
2012-02-21

  SagaArt VIP
underbar text
2012-02-21

  Lasseman VIP
Åh! Suzy vad bra du skriver... och jag dansar redan genom natten till dina ord.. kram Lasse
2012-02-21

  LenaJohansson VIP
så vackert o bra diktat
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna