Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cadeau

Min vän

en present 

till dig från mig

du får mitt leende

du får min glädje 

du får min vänskap

du får min kärlek

i tanken

men öppna det

försiktigt

min present

till dig

min vän

 

 

Mon ami

un cadeau

pour vous

de moi

vous obtenez mon sourire

vous obtenez ma joie

vous obtenez mon amitié

vous obtenez mon amour

dans le réservoir

mais l'ouvrir

soigneusement

mon cadeau

pour vous

mon ami




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-20 07:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker kärleksfull underbar present...öppnar försiktigt så den ej går i kras...hihi
2012-02-20

    ej medlem längre
en härlig present att få :)
2012-02-20

  Jakob Drakros
très belle
2012-02-20

  Let it go VIP
Inget finare finna att få! Fint skrivet
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP