Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

något har sovit men vaknat på nytt
skuggor har fallit, ja skuggor har flytt
nu finner jag splittret bland rester och minnen
horisonten skymtar när mörkret försvinner
hålrum att fyllas med intryck och färger
en andra hälft som begraver sig närmre
bränner min sovsäck för nu är jag vaken
framtiden avklädd och lovande naken




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-20 13:35



Bookmark and Share


  Saring
Underbar dikt
Vacker och klar!
2012-03-04

  Elin Öholm
"framtiden avklädd och lovande naken"

lovin' it. så otroligt talande.
2012-03-04

  Yvonne Eriksdotter
Ja precis så...sååå bra.....!

"bränner min sovsäck för nu är jag vaken
framtiden avklädd och lovande naken"

...de e de jag väntar på...
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C