Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anno 1631

 

                    En nunna anno
                 1631 syster Jeanne
                    des Anges  
                           
kunde tillbringa natten
naken i snön
                                                             för
att kyla ner 
                         sin heta lust                                            

              vilken gudstjänst Jeanne
              vilken ovanlig gudstjänst

 

        




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP