Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagoland

trött

som en liten ängel

efter en dag fylld av skoj

hjälpt en hel del själar

  dags för ögonen

att vila

sova

njuta

i drömmarnas glittrande

sagoland




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-20 21:01



Bookmark and Share


    lory
natti natti
2012-02-21

    ej medlem längre
Dröm om rymden söte du.
2012-02-20

    Birgersdotter VIP
sov sött
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP