Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosornas Dal



Mellan himmel och hav
din längtan sig dröjer
som vågor
på vattnet
sig sänker och höjer
din röst ger ett eko
i gryningens sal
när du sen får vila i Rosornas dal


Mellan mörker och ljus
din sårbarhet skälver
som en duva
i vinden
sig lyfter och välver
din gråt ger ett eko
i skymningens sal
när du måste lämna Rosornas dal

Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 857 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 19:44



Bookmark and Share


  Pia S
Väldigt fint med en böljande känsla. Härligt.
2006-01-25

  Ingrid Nilsson
Fulländat. I högsta grad en lyrisk text, och så otroligt fint uppbyggd. Tack,Kära poet!
2006-01-24

  Missi VIP
åå jag bara älskade rubriken...så romantiskt...suuuck :)
2006-01-24

  Daniel_78 VIP
Det är just sådanna här texter som jag gillar allra bäst av dig Bodil,
väldigt vackra och framför allt flyter de så lent i gommen :)
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg