Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliv

Målar ditt ansikte fyller det med himmel som bräcker
känner till tecknet som blandas i dina ögon
färger som väcker ur den mörka gränden

aptit för mjuka läppar
känner smaken, den äkta smaken

världen spinner, jag låter den snurra
månljuset speglas på din hud
inga ord är sanning, det finns bara du

nuddas, förför som sötman ur frukten
sötman kittlar tungan, tungor som möter


adrenalin som skakar poesin ur rörelsen
ligger där du ligger, ångas svettas med feber
din feber, vår feber








Fri vers av M.A.J.R
Läst 388 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-02-22 14:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kittlande och känns äkta..
2012-03-09

  Filosofen2
Wow ditt mästerverk mår ansikte och speglar
himlens små väsen, där passionen vibrerar
så poesins skapelse rungar underbara ljud
då febern stiger och blir mjuka läppars
gemensamma hetta.
2012-02-29

  Tillbringaren VIP
Läser den här igen. Helt underbar!
2012-02-28

  kerstin skriver VIP
en vacker och het dikt! bra skrivet!
2012-02-23

  pixter
Åh, vad härlig med en dikt på ditt alldeles egna sätt som jag gillar som f-n... vackert till bristningsgränsen
2012-02-23

  LovisaCecilia
Helt fantastisk! Tycker särskillt om frasen "aptit för mjuka läppar"
2012-02-23

  LovisaCecilia
Helt fantastisk! Tycker särskillt om frasen "aptit för mjuka läppar"
2012-02-23

    ej medlem längre
En text som griper tag...och stannar kvar länge i minnet.
2012-02-22

    svarta ängeln
Slutet väckte febern i mig av hetta..like it
2012-02-22

  Gigi
Ojojoj, den här
var fantastisk!!
2012-02-22

  Max Poisé VIP
Snygg puls i denna. Feberhettan känns genom hela datorskärmen när jag läser! Bravo M!!
2012-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som smeksamt berör. Ljuvligt vackert poetat. =)
2012-02-22

  Militsa
Väldigt fin...månljuset speglas på din hud
inga ord är sanning, det finns bara du....
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R