Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titel lånad av NIN


It wont give up it wants me dead, god damn this noise inside my head

Du säger att när jag pratar låter allt så hopplöst, och du tror inte att det är hopplöst, jag ser ut på en fallande himmel och vi pratar om snögubbsland, döden och livet, jag säger att döden vinner alltid i slutändan medan du kontrar med att den inte är här än, jag tittar på ljus och vita streck och säger att slutändan kan vara när som helst och att jag kanske går ut på en gata imorgon och blir påkörd för man kan aldrig veta när man drar den längsta stickan, du svarar att det inte är okej att jag dör nu, medan jag funderar på vad jag gjort med mitt liv och tänder en cigg till.




Fri vers av FysisktMental
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental