Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber

feber

du ger mig

feber

i darrande händer

jag ser

feber

i dina ögon

jag ser

min spegel

din älskade

själ

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-21 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och härligt.
2012-02-21

    ej medlem längre
härligt varmt i dessa förkylningstider...
2012-02-21

    lory
ja temperatuern höjs även när jag läser kram du fina
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP