Antikrist, vilddjuret och den falske profeten ska kastas i den brinnande eldsjön. Burn, baby, burn...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antikrist, vilddjuret och den falske profeten ska kastas i den brinnande eldsjön. Burn, baby, burn...




FALSKA PROFETER

 

falska profeter

läser inte deras strunt

falska profeter

lovar runt men håller tunt

de är maneter

och de bränns så att de känns

falska profeter

lika sexiga som mens

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP