Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han sänkte sin blick över henne

och det var vår,

vår

i hennes hjärta.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-22 10:38



Bookmark and Share


    lory
ooooo bara så ..kärlek
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
Helt ljuvlig....
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP